Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu kurmak

Rüyada ordu kurmak

Rüyada ordu kurmak uğradığı zararların telafi edileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu kurmak gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada ordu kurmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askeri ordu görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek bedeninin şifa bulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada bir ordu asker görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada ordu görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet etmektedir.

Rüyada orduya gitmek mallarının da hayırlı olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orduya katılmak kazançlı işlere girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada polis ordusu görmek para pul sahibi olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments