Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ordu asker görmek

Rüyada bir ordu asker görmek

Rüyada bir ordu asker görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ordu asker gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada asker ordusu görmek makamını kaybedeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bir ordu asker görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada ordu asker görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, tatsız haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada düşman ordusu görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu evi görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ordu komutanı olmak daha isabetli kararlar alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada ordu görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada orduya gitmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments