Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri ordu görmek

Rüyada askeri ordu görmek

Rüyada askeri ordu görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri ordu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Rüyada askeri ordu görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ordu evi görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ordu komutanı görmek yapılan planların alt üst olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, onlardan medet umacağına tabir olunur.

Rüyada orduya gitmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı ordu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada osmanlı ordusu görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çevrenizden takdir görmeye işaret etmektedir.

Rüyada orduya katılmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada ordu yönetmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments