Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ordusu görmek

Rüyada fil ordusu görmek

Rüyada fil ordusu görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, şansının döneceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada fil ordusu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada fil ordusu görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ordudan kaçmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orduyla savaşmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ordu asker görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada ordu yönetmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı ordu görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ordu asker görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments