Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yememek

Rüyada tatlı yememek

Rüyada tatlı yememek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, şansının da açık olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yememek gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada tatlı yemeye gitmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı yememek onları okula göndereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yememek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı yemeyi görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğe yem vermek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada aslanlara yem olmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada hindi yem vermek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments