Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yemeyi görmek

Rüyada tatlı yemeyi görmek

Rüyada tatlı yemeyi görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı yemeyi gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tatlı yemeyi görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada tatlı yemeye gitmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada tatlı görüp yememek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı yememek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe yem vermek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balık yemeye gitmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyunlara yem vermek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada güvercine yem vermek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments