Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yemi görmek

Rüyada tavuk yemi görmek

Rüyada tavuk yemi görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, büyük bir yenilgi alacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ilerleyeceğine, iç açıcı sözlere, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yemi gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada tavuğa yem vermek kısmetin ve şansın açılacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, çaresizleşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada tavuk yem vermek karşısına kötü insanlar çıkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yememek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada tavuklara yem vermek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, asla yüksünmeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yemi görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı yememek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments