Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana yem olmak

Rüyada aslana yem olmak

Rüyada aslana yem olmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada aslana yem olmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada aslana yem olmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada aslanlara yem olmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada pasta görüp yememek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada fare yemi görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada güvercine yem vermek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanlara yem vermek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yem görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada papağana yem vermek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments