Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan yemi görmek

Rüyada hayvan yemi görmek

Rüyada hayvan yemi görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan yemi gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada hayvanlara yem vermek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvana yem vermek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan yemi görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada timsaha yem olmak talihin yüzlerine güleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet eder.

Rüyada papağana yem vermek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ördeklere yem vermek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments