Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yolmak

Rüyada ördek yolmak

Rüyada ördek yolmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yolmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ördek yolmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ördek kurtarmak kederinin dağılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ördek tavuk görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ördek görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü ördek görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, mali krize gireceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ördek beslemek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek tutmak düzenin bozulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments