Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ördek beslemek

Rüyada beyaz ördek beslemek

Rüyada beyaz ördek beslemek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, onları tebrik edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ördek beslemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz ördek beslemek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde ördek beslemek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru ördek beslemek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada ördek beslemek hasret çekenlerin kavuşacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada ördek yavrusu beslemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, zor bir işe girileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yakalamak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments