Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek tutmak

Rüyada ördek tutmak

Rüyada ördek tutmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Rüyada yaban ördeği tutmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ördek tutmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, rızkının eksileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ve ördek görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutluluğunun artacağına delalet eder.

Rüyada ördek kafası görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek evlatlarından memnun olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ana baba sözü dinlemeye işarettir.

Rüyada havuzda ördek görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada vahşi ördek görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada çok ördek görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments