Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek vurduğunu görmek

Rüyada ördek vurduğunu görmek

Rüyada ördek vurduğunu görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ördek vurduğunu gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına vurduğunu görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalettir.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada domuz vurduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek bazen umutlarını yitireceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada asker vurduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments