Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kurtarmak

Rüyada ördek kurtarmak

Rüyada ördek kurtarmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada ördek kurtarmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada ördek kurtarmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada ördek eti yemek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ördek yavrusu beslemek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada ördek doğurmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada ördek kafası görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda ördek görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments