Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ördek görmek

Rüyada ölü ördek görmek

Rüyada ölü ördek görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aradığı çareleri bulacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü ördek gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Rüyada ölü ördek görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşam standartlarının artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek ölüsü görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördekler görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek yakalamak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Rüyada yavru sarı ördek görmek yüksek tahsil yapacağına, kazancını iki kat arttıracağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördeğe su vermek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments