Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek tavuk görmek

Rüyada ördek tavuk görmek

Rüyada ördek tavuk görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kısmetin kapanacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ördek tavuk gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek karlı işler alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ördek tavuk görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, layık olduklarına sahip olacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada ördek ve tavuk görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü ördek görmek yanlış yollardan döneceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada siyah ördek görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada yeşilbaş ördek görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada köpek ve ördek görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada kahve falında ördek görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, aileden ayrı kalınacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments