Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve yumurtasını görmek

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada ördek ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yumurta görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada ördek yumurtası görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hükmünün geçmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası yemek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments