Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ördek görmek

Rüyada çok ördek görmek

Rüyada çok ördek görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok ördek gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada ördek emzirmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ve ördek görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek almak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ölü ördek görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulur.

Rüyada ördeğe su vermek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ördek sevmek kötü halin son bulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördekten kaçmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments