Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve ördek görmek

Rüyada köpek ve ördek görmek

Rüyada köpek ve ördek görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve ördek gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada köpek ve ördek görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet eder.

Rüyada tüysüz ördek görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, modern insanlarla tanışılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde ördek görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yaban ördeği görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada ördek kakası görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde siyah ördek görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments