Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi ördek görmek

Rüyada vahşi ördek görmek

Rüyada vahşi ördek görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada vahşi ördek gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Rüyada vahşi ördek görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, daima önüne bakacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vahşi ayı görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan sevmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hayvanların saldırısına uğramak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ormanda vahşi hayvan görmek borçlarının kapanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada vahşi atlar görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi ve huysuz at görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla konuşmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments