Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kafası görmek

Rüyada ördek kafası görmek

Rüyada ördek kafası görmek onlarla arasının açılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ördek kafası gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada ördek kafası görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördekler görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yakalamak sorunların yakında son bulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada derede ördek görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare ve ördek görmek maneviyata yöneleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments