Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördeğe su vermek

Rüyada ördeğe su vermek

Rüyada ördeğe su vermek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada ördeğe su vermek gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Rüyada su içinde ördek görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde ördek görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada ördeğe su vermek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret eder.

Rüyada ördek hediye almak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerindeki karın artacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ördek görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments