Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ördek görmek

Rüyada kırmızı ördek görmek

Rüyada kırmızı ördek görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, geniş rızık elde edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ördek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada kırmızı ördek görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda ördek görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kızarmış ördek yemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek beslemek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak gözyaşı döküleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına rivayet eder.

Rüyada ördek ayağı görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek sürüsü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran ördek görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments