Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde ördek görmek

Rüyada su içinde ördek görmek

Rüyada su içinde ördek görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, güzel bir döneme girileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına inanılır.

Rüyada su içinde ördek gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada suyun içinde ördek görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada su içinde ördek görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde ördek görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Rüyada denizin içinde ördek görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeğe su vermek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde abdest almak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada akan suyun içinde yürümek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sular içinde kalmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments