Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde çıban görmek

Rüyada göğsünde çıban görmek

Rüyada göğsünde çıban görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, patlama noktasına geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada göğsünde çıban gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada göğsünde çıban görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çocuklarının fazla olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde çıban görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yalnız hissetmeye, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kan çıbanı görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıban patlatmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda çıban görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağında çıban görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çıbanlı yüz görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments