Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz çıbanı görmek

Rüyada göz çıbanı görmek

Rüyada göz çıbanı görmek sağlam bir kariyer edineceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz çıbanı gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Rüyada göz çıbanı görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde çıban görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çıbanı patlatmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde çıban görmek pek çok olumlu gelişmelere, dertlerin artacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta çıban görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada çıban görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçada çıban görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yeniden bir araya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada karnında çıban görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments