Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda çıban görmek

Rüyada boynunda çıban görmek

Rüyada boynunda çıban görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda çıban gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada boynunda çıban görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçada çıban görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada elinde çıban görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada memede çıban görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde çıban görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde çıban görmek dertlerin bölüşüleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altında çıban görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada karnında çıban görmek zararların üst üste geleceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments