Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta çıban görmek

Rüyada ayakta çıban görmek

Rüyada ayakta çıban görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ayakta çıban gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Rüyada ayakta çıban görmek başarı ve zafer kazanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçada çıban görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında çıban görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ortak edineceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çıbanlı yüz görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinde çıban görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yüzde çıban görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işarettir.

Rüyada çıban temizlemek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda çıban görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments