Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinde çıban görmek

Rüyada birinde çıban görmek

Rüyada birinde çıban görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birinde çıban gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada çıban temizlemek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada çıban patlatmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işarettir.

Rüyada başta çıban görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Rüyada kan çıbanı görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kafada çıban görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada karnında çıban görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments