Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde çıban görmek

Rüyada elinde çıban görmek

Rüyada elinde çıban görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çıban gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Rüyada elinde çıban görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, duaların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada bacaklarında çıban görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, saygınlığa delalettir.

Rüyada sırtta çıban görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, yeni bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada çıbanın patladığını görmek iyi şartlara kavuşacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet eder.

Rüyada kolda çıban görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çıbanı sıkmak rahatın yerine geleceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments