Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında çıban görmek

Rüyada başkasında çıban görmek

Rüyada başkasında çıban görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, önünü göremez olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasında çıban gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında çıban görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada büyük çıban görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada memede çıban görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına inanılır.

Rüyada çıban görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments