Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi öpmek

Rüyada avuç içi öpmek

Rüyada avuç içi öpmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işsizin iş bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi öpmek gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada avuç içi öpmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi kan görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada avucundan su içirmek amaçlarına ulaşmaya, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada avuçla su içirmek istemediği halde borçlanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi kaşımak o kişiye zararının dokunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments