Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek başarısının düşeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kırgınlık yaşanacağına, güzel bir evliliğe, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işarettir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerin canlanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments