Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna yatmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Rüyada birinin omzuna yatmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments