Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, sağlığının da bozulacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok yükseleceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı silahla öldürmek kendisi paralayacağına, işlerin başına geçeceğine, parasal durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamı silahla öldürmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak zararını tamamen kapatacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, her zaman hürmet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments