Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden silahla vurulmak

Rüyada göğsünden silahla vurulmak

Rüyada göğsünden silahla vurulmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başarılarının devamının geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha fazla para kazanacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kısmetin açılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak daha sonra işlerin açılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak onları rahat ettireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden vurulmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments