Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulduğu görmek

Rüyada silahla vurulduğu görmek

Rüyada silahla vurulduğu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, işlerini büyüteceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulduğu gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada silahla kulağından vurulmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmak ölmemek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments