Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan kurşun yemek

Rüyada omuzdan kurşun yemek

Rüyada omuzdan kurşun yemek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına delalet eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Rüyada omuzdan kurşun yemek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Rüyada ayağına kurşun yemek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beynine kurşun yemek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan kurşun yemek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşun yemek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşun yemek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments