Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun yemek vurulmak

Rüyada kurşun yemek vurulmak

Rüyada kurşun yemek vurulmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, şansının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun yemek vurulmak gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada kurşun yemek vurulmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments