Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, toplumda yükseleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek işlerdeki karın artacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret eder.

Rüyada kızı yanağından öpmek özgüveninin artacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada birini yanağından öpmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek kazancının günden güne azalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments