Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü taşıdığını görmek

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hastalığının düzeleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü taşıdığını gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada ölü taşıdığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aile hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, önemli bir lider haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada taşıta binmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Rüyada ev taşıdığını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada taş taşıdığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini taşıdığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments