Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev taşıdığını görmek

Rüyada ev taşıdığını görmek

Rüyada ev taşıdığını görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada akrabanın ev taşıdığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek darlığa düşmeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinize para geçeceğine, helal rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, başarılı bir kişi olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze taşıdığını görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments