Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü taşıdığını görmek

Rüyada ölü taşıdığını görmek

Rüyada ölü taşıdığını görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin toparlanacağına, aydınlığa çıkılacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü taşıdığını gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek sorunların sürekli artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü taşıdığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kum taşıdığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada taşıt görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada taş taşıdığını görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek büyük bir aşk yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments