Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş taşıdığını görmek

Rüyada taş taşıdığını görmek

Rüyada taş taşıdığını görmek sağlığına kavuşacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada taş taşıdığını gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Rüyada taş taşıdığını görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada annesini sırtında taşıdığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada başkasının valiz taşıdığını görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek taşıdığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek ne yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada valiz taşıdığını görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuran taşıdığını görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments