Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır çanta görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada çok ağır bebek görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır hareket etmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır yürümek kişinin geri planda kalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağır hasta birini görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments