Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey taşıdığını görmek

Rüyada bir şey taşıdığını görmek

Rüyada bir şey taşıdığını görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şey taşıdığını gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek hem yeni yerler göreceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada odun taşıdığını görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada annesini sırtında taşıdığını görmek yaşama sevincine kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet eder.

Rüyada sandalye taşıdığını görmek hayatının zorlaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına yorulur.

Rüyada un taşıdığını görmek doğru yolu bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum taşıdığını görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments