Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini taşıdığını görmek

Rüyada evini taşıdığını görmek

Rüyada evini taşıdığını görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada birinin evini taşıdığını görmek büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini taşıdığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet eder.

Rüyada evini taşıdığını görmek daha fazla rızık elde edileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada valiz taşıdığını görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine inanılır.

Rüyada masa taşıdığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada annesini sırtında taşıdığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir taşıdığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments