Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşıta binmek

Rüyada taşıta binmek

Rüyada taşıta binmek borçlarının da kapanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşıta binmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada taşıta binmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada odun taşıdığını görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kucağında bebek taşıdığını görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada ölü taşıdığını görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada motorlu taşıt görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işarettir.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta taşıdığını görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments