Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tabutta görmek

Rüyada ölüyü tabutta görmek

Rüyada ölüyü tabutta görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, fedakârlıklar yapacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kısmetlerinin artacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü tabutta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet eder.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölüp tabuta girmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalettir.

Rüyada ölü tabutu görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü birini tabutta görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments