Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü saklamak

Rüyada ölüyü saklamak

Rüyada ölüyü saklamak kişinin tüm hayatının değişeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü saklamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada ölüyü saklamak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sevdiği insana kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü saklamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, haberler alacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri saklamak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü birini saklamak küslükleri gidereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalettir.

Rüyada uyuşturucu saklamak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rahat nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada para bulmak ve saklamak rahatın yerine geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birşeyleri saklamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, planların tutmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments